19 januari 2021 Partner in beeld :Smaakpoli Dijklander Ziekenhuis Kroketje met honing, bloemkool met stroop: smaakpoli voor oncologiepatiënten Patiënten die corona... Lees meer
7 januari 2021 Han en Saskia van PUURgroenten: “Hup, de schouders eronder!” Limonade, bloemenzout, bloemenconfetti…dat is wat 2020 onder andere bracht voor PUURGroenten. “... Lees meer
7 januari 2021 Van bier tot eetpapier: bij Rosa Dekker staat kwaliteit voorop Ze ging erheen voor de opleiding bloemist, maar toen stond daar ineens een kraampje met... Lees meer
7 december 2020 Precisietechnologie en pootaardappelen: meten is weten De ene aardappel is de andere niet. En groter is niet altijd beter. Zéker niet als het gaat om... Lees meer
3 december 2020 Martijn Grosmann: voorbeeld van de kracht van samenwerking Een Greenporter van het eerste uur: zo kun je Martijn Grosmann zonder twijfel introduceren. Sinds... Lees meer
2 december 2020 Anique van Tol: “Ontzettend leuk om met voedsel en nieuwe producten bezig te zijn” Met haar baan als junior productmanager bij Vezet én met start-up Bonborange blijven er voor Anique... Lees meer
30 november 2020 Greenportret: Bloemkoolveredelaar Siem Groen Bloemkoolveredelaar Siem Groen: “Techniek is een middel, kwaliteit het doel” Al 25 jaar lang staat... Lees meer
19 november 2020 Greenportret: onderzoeker Matthijs Blind “Een plant bepaalt in belangrijke mate zelf de opname van voedingsstoffen”. Aan het woord is... Lees meer
19 november 2020 Frank Kreuk: “Het gaat om opbrengsten boven én onder de grond” Frank Kreuk van Proeftuin Zwaagdijk: “Het gaat om opbrengsten boven én onder de grond” “Hier en... Lees meer