Veel voedsel komt van ver, maar dat hoeft helemaal niet. In de provincie Noord-Holland wordt namelijk veel voedsel van hoge kwaliteit geproduceerd. Dat laten zij graag zien, bijvoorbeeld via het platform Boer & Business in Balans, maar vanaf oktober* ook in het bedrijfsrestaurant van de provincie Noord-Holland.

Samen met cateraar Eurest Services biedt de provincie Noord-Hollandse voedselondernemers een podium in hun bedrijfsrestaurant. Boeren, telers en voedselverwerkers worden uitgenodigd om hun verhaal en producten te delen. Eurest Services verwerkt het product in een heerlijk gerecht dat in het bedrijfsrestaurant geproefd kan worden. Zo laten zij hun medewerkers zien welke producten er in de regio te vinden zijn. De start is in oktober, tijdens de Dutch Food Week en het wordt voor een langere periode ingezet

Ben jij een ondernemer die met passie werkt aan goed voedsel in Noord-Holland? Lijkt het je leuk om jouw product onder de aandacht te brengen de organisatie en medewerkers van de provincie Noord-Holland?

Zo kun je meedoen: Stuur een mail naar boerenbusinessinbalans@noord-holland.nl en weten dat je mee wilt doen, dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om te verkennen wat er mogelijk is en tegen welke voorwaarden.

*onder voorbehoud van heropening bedrijfsrestaurant

Bron: Provincie Noord-Holland, Boer en Business in Balans

Meer nieuws

H2 in Agri deal

Samenwerken aan waterstof in agribusiness

Op 15 juli 2021 is de handtekening gezet onder de ‘H2 in Agri Deal’. Hiermee willen...
Bean Me Up

REACT-EU projectvoorstel ‘Bean me up!’ toegekend

REACT-EU projectvoorstel ‘Bean me up!’ van Amsterdam Green Campus met FICA-bedrijven is toegekend!...

Eindrapportage GroenStart

Bij veel studenten hangt nu de vlag in top, het is feest! Ook voor GroenStart kan de vlag worden...