Veel voedsel komt van ver, maar dat hoeft helemaal niet. In de provincie Noord-Holland wordt namelijk veel voedsel van hoge kwaliteit geproduceerd. Dat laten zij graag zien, bijvoorbeeld via het platform Boer & Business in Balans, maar vanaf oktober* ook in het bedrijfsrestaurant van de provincie Noord-Holland.

Samen met cateraar Eurest Services biedt de provincie Noord-Hollandse voedselondernemers een podium in hun bedrijfsrestaurant. Boeren, telers en voedselverwerkers worden uitgenodigd om hun verhaal en producten te delen. Eurest Services verwerkt het product in een heerlijk gerecht dat in het bedrijfsrestaurant geproefd kan worden. Zo laten zij hun medewerkers zien welke producten er in de regio te vinden zijn. De start is in oktober, tijdens de Dutch Food Week en het wordt voor een langere periode ingezet

Ben jij een ondernemer die met passie werkt aan goed voedsel in Noord-Holland? Lijkt het je leuk om jouw product onder de aandacht te brengen de organisatie en medewerkers van de provincie Noord-Holland?

Zo kun je meedoen: Stuur een mail naar boerenbusinessinbalans@noord-holland.nl en weten dat je mee wilt doen, dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om te verkennen wat er mogelijk is en tegen welke voorwaarden.

*onder voorbehoud van heropening bedrijfsrestaurant

Bron: Provincie Noord-Holland, Boer en Business in Balans

Meer nieuws

Automatisch oogsten broccoli weer stapje dichterbij dankzij onderzoek studenten Inholland

Hoe zorg je dat een machine op het veld de broccolistronken met de juiste maat eruit pikt? Een...

Lectorale rede Feike van der Leij: De kracht van smaak

In zijn lectorale rede op 11 oktober deed Feike van der Leij uit de doeken hoe hij samen met...

Pulp Vision

Het project Pulp Vision focust op het omzetten van restromen bij de uienteelt tot waardevol...